Bloemenabonnement  verse bloemen

Voor zowel zakelijk als particulieren klanten is het vanaf nu mogelijk om verse bloemenabonnemet af te nemen. Wekelijks zullen er verse bloemen geleverd worden met een prachtige vaas! We maken gebruik van verse bloemen die direct van de kwekers komen. De prijzen zijn als volgt opgebouwd: Maat S €20,- M €25,- L €30,-  (prijzen zijn per week).
Ben je nou op vakantie? Geen probleem, geef dit op tijd aan ons door dan zorgen wij ervoor dat we die week niet voor een dichte deur staan met verse bloemen!

Deze dienst is maandelijks opzegbaar waardoor u niet bang hoeft te zijn dat u ergens aan vast zit. 
U zal altijd een mooie eyecather in de ruimte hebben staan!

  Weekelijkse kosten boeket + vaas:

  Maat S  :  €20,-*

  Maat M :  €25,-*

  Maat L  :  €30,-*

  * Binnen een straal van 15km rondom Waalwijk worden er geen kosten in rekening gebracht voor het bezorgen/ophalen. Woont u buiten een straal van 15km dan zijn de  bezorg & ophaalkosten € 0,40 per kilometer.
  * Wilt u niet elke week een boeket + vaas wissel. Dan kunt u dit gewoon netjes doorgeven en dan zullen wij niet langskomen met een boeket en niks in rekening brengen.
  * Prijs is inclusief btw en zal per boeket + vaas in rekening worden gebracht. 

  Wil je meer info of ben je al overtuigd? Neem dan of contact met ons op of vul onderstaand contactformulier in zodat wij contact kunnen komen met u. Weet dat alles vrijblijvend is en je niet vast zit aan een vast abonnement voor bijvoorbeeld een jaar!

  Ja ik wil gebruik maken van het verse bloemen abonnement!

  Wij zijn bereikbaar via telefoon/mail of whatsapp (onderaan de pagina staan onze contactgegevens vermeldt). Maar wij kunnen ook contact opnemen met u als klant. Laat daarom hieronder u gegevens achter!

  Nog een leuk feitje:

  Met het bloemenabonnement zorg je ervoor dat je elke week nieuwe bloemen hebt direct van de nederlandse kwekers. Kortom je steunt ook de nederlandse economie!

  Welk bloemen abonnement spreekt u aan?

  Welke maat boeket + vaas spreekt u aan?

  Ik heb ben op de hoogte van de algemene voorwaarden* en ga daarmee akkoord!