Bruidsbloemen

Wij helpen jullie graag met jullie voorgenomen huwelijk. Als jullie gaan trouwen hebben jullie de keuze gemaakt om officieel jullie levens met elkaar te verbinden. Wij willen jullie verhaal graag verbinden aan bloemen zodat jullie bloemen echt bij jullie passen.

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen!

 

Wij willen graag jullie verhaal vertellen met bloemen. Over het algemeen zijn bloemen één van de grootste uitgaven voor een bruiloft. Maar niet iedereen heeft natuurlijk hetzelfde budget in gedachten. Om die reden hebben wij 5 unieke concepten samengesteld met de meest gekozen items die zeker niet mogen ontbreken op jullie bruiloft. We maken er nog steeds jullie eigen concept van en het zal nooit een kopie worden van een andere bruiloft. Maar we zorgen er wel voor dat je een richtlijn hebt als het gaat om jullie uiteindelijke budget te bepalen voor jullie bruiloft.

Alle concepten worden op maat aangepast op jullie wensen qua stijl, sfeer & kleur. We maken uitsluiten gebruik van seizoengebonden bloemen die natuurlijk aansluiten op jullie kleurenpalet. Past nou géén van onze 5 concepten bij jullie wensen? Vraag dan geheel vrijblijvend bij ons een offerte op via info@demali.nl

 Wij werken met een minimale besteding van €550,- . 
Mocht het nou zo zijn dat geen van onze concepten aansluit op jullie wensen. Stuur dan een mail naar info@demali.nl en ontvang vrijblijvend een offerte van ons. 
Wij willen iedereen helpen om zijn verhaal te vertellen met bloemen dus ook dat van jullie!

Zie de foto’s ,onderaan de pagina, ter inspiratie of op onze pagina ‘portfolio’.
Vergeet ons niet te volgen op onze Instagram & Facebook pagina! 

 

Contactformulier

Zijn jullie op de hoogte van de minimale besteding die genoemd is bij de concepten?

In welk concept hebben jullie interesse?

Ik heb ben op de hoogte van de algemene voorwaarden* en ga daarmee akkoord!

Openingstijden

Ma t/m vrij

Op afspraak

Zaterdag

Op afspraak

Contact

Telefoon

+31 6 43 17 24 71

E-mail

info@demali.nl

Bezoekadres

Schutweg 3G
5145NP Waalwijk